Wie zijn we?


ACM AUTOCENTER, DE SPECIALIST IN AUTO-ONDERDELEN, GEREEDSCHAPPEN EN LAKKEN VOOR ALLE VOERTUIGEN, IS AL MEER DAN 20 JAAR ACTIEF IN LIMBURG.BIJ ACM STAAT DE KLANT NOG ECHT CENTRAAL EN WE ONDERSCHEIDEN ONS OP 3 GEBIEDEN:


Een centraal service center waar onze klanten telefonisch terecht kunnen bij specialisten met een gedegen kennis van alles wat met auto-onderdelen te maken heeft.

Dit centraal service center is uniek in onze branche en ACM is constant bezig deze service nog te vervolmaken. Wij hebben voor deze benadering gekozen eerder dan voor een onpersoonlijke en onduidelijke webshop.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat we toch beschikken over de meest moderne middelen met o.a. het unieke Salto concept waar U bestellingen en opzoekingen kunt doen vanuit uw bedrijf.

Een centraal magazijn van meer dan 800 m² in Beringen van waaruit we meer dan 200 klanten dagelijks twee of drie keer beleveren.
Een organisatie die staat voor PURE service.

PURE Service

P3
U3
R3
E2

Naast ons centraal magazijn is er nog een filaal in Bree waar U aan de balie van de winkel terecht kan voor al uw verwachtingen op gebied van auto-onderdelen.

We geloven ook sterk in opleiding en dit in een constant wijzigende behoefte vanuit de markt.

Een sterk team van drie vertegenwoordigers staat ter beschikking van onze klanten om bij hen hun problemen en vragen te helpen oplossen. Bij ACM geldt niet enkel verkopen maar ook en vooral een service op maat van de klant.

Heeft u vragen kunt U elke werkdag tussen 8u en 18u terecht in ons service center op onderstaand telefoonnummer. Ook op zaterdag kunt U bij ons terecht tussen 9u en 12u.


  • Adres: De Weven 14, 3583 Paal-Beringen
  • Email: info@acm-autocenter.be
  • Telefoonnr: 011 23 03 60
  • Fax: 011 23 03 61